Schilderijlampen

Schilderijlampen, klassiek en modern

U heeft een prachtig schilderij of foto aan de wand hangen maar het wordt niet verlicht! Dan bent u bij Lampenzo aan het juiste adres! Wij hebben voor u de perfecte schilderijlampen. U heeft de keus uit staande of hangende schilderijlampen die draaibaar of schuifbaar zijn. De Lampenzo collectie bestaat uit de merken ETH, Searchlight, Lucide, Trio en ETH met bijvoorbeeld de Pintura. Het licht wordt mooi verspreid en zal uw schilderij of foto beter naar voren laten komen dan ooit!

Dankzij de goede kwaliteit van de Lampenzo schilderijlampen zal er geen verkleuring op uw schilderij of foto ontstaan. Tevens bieden wij u een optimale prijs/kwaliteit verhouding waardoor u voor minder dan € 65,- al een schilderijlamp in huis heeft. Wilt u snel in het bezit zijn van exclusieve schilderijlampen in uw huis? Lampenzo

Wij bieden u een uitgebreid kwalitatief hoog assortiment Schilderijlampen tegen scherpe prijzen! De verlichting wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland bij bestellingen groter dan EUR 49 en België bij bestellingen groter dan EUR 99 en u heeft de mogelijkheid om veilig online te betalen of contant af te rekenen wanneer u de schilderijlampen komt ophalen.

LED schilderijlampen dimmen

LED Schilderijlampen worden zowel dimbaar als niet dimbaar geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.