Kinderlampen
Kinderlamp? Bestel uw kinderlampen & kinderverlichting bij Lampenzo

De kinderkamers op een leuke manier verlichten? Lampenzo heeft voor u de leukste kinderlampen in het assortiment! Bij ons vind u kinderlampen in de vorm van dieren, bloemen, romantische prinsessenlampen en andere vormen, voor jongens, meisjes en tieners.

De Lampenzo vrolijke en originele kinderlampen bestaan uit hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen in de meest uiteenlopende kleuren. Bekijk vooral ook eens onze leuke collectie nachtlampjes. Wanneer het net niet helemaal donker is voelt een kind zich een stuk veiliger. Met onze kinderlampen kunt u een vrolijke sfeer in de kamer van uw kinderen creëren. Zorg dat uw kind zich thuis voelt in zijn kamer en laat de kinderen zelf hun leuke kinderlamp uitzoeken. De kinderlampen hebben een hoogwaardige en veilige kwaliteit waardoor de kinderkamer veilig wordt verlicht.

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie kinderlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan kinderlampen!

LED kinderlamp dimmen

LED kinderlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.

Ruime collectie

Naast onze ruime collectie kinderlampen hebben wij natuurlijk nog veel meer te bieden. Bekijk onze complete collectie binnenlampen.