Hanglampen
Unieke hanglampen

Unieke hanglampen voor het hele huis met voor iedere ruimte de geschikte uitstraling. Dan bent u bij Lampenzo aan het juiste adres! Het Lampenzo assortiment bestaat uit hanglampen van schitterende en voordelige merken als Brilliant, Eglo, ETH, Freelight en Philips. De hanglampen zijn in verschillende kleuren van modern tot klassiek, van futuristisch tot sierlijk, in verschillende maten en prijscategorieën of in de huidige trend als een industriële hanglamp te leveren. Iedere hanglamp heeft zijn eigen prachtige uitstraling, waardoor in elke ruimte een passende verlichting kan worden verspreid.

Hanglampen voor de eetkamer

Wij bieden u de nieuwste collectie design hanglampen die tevens energiebesparend zijn en hanglampen die op verschillende hoogtes kunnen worden opgehangen. De ideale hoogte voor een hanglamp is 55-60cm boven de eettafel. Hiermee voorkomt u direct inkijken in de lichtbron. Uiteraard kan uw situatie verschillen. Gelukkig zijn de meeste hanglampen in hoogte verstelbaar. Sommige lampen zijn zelfs voorzien van een pendel zodat u de lamp tijdens gebruik eenvoudig in hoogte kan verstellen.

De verlichting is eenvoudig online te bestellen en betalen en wordt tevens snel verstuurd. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid de verlichting zelf te komen ophalen waardoor u ook contant kunt betalen. Lampenzo biedt uitgebreide garantie van minimaal 1 tot 5 jaar op de gehele collectie!

LED hanglampen dimmen

LED hanglampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.