Stekkerspots

Tonen als Foto-tabel Lijst

40 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Wandlamp Matrix roest 25cm
    Aanbiedingsprijs € 44,95 Normale prijs € 67,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

40 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

U kan hier klikken om terug te keren naar onze complete collectie wandlampen of binnenlampen.

Stekkerspots voor het stopcontact

Stekkerspotjes zijn handige spotjes voor het stopcontact. Deze spotjes zijn voorzien van een handige schakelaar. In de nieuwste spots treft u soms een easydim functionaliteit. Hierdoor kan u de stekkerspot eenvoudig dimmen met de schakelaar. Hiervoor drukt u meerdere malen op de schakelaar waardoor het licht in verschillende lichtsterkten zal schijnen.

Wij hebben stekkerspots met een kleine hals een lange hals en een flexibele hals. Zo is er altijd een stekkerspot welke het licht daar krijgt waar u maar wilt. Soms zijn stekkerspots toch nog niet flexibel genoeg. Wanneer dat het geval is overweeg dan eens een tafellamp of wanneer u niet genoeg ruimte heeft op een tafel: een klemlamp. Een klemspot is soms net nog flexibeler dan een stekkerspot.

Wandlampen met snoer en stekker

Heeft u geen wanddoos en zit het stopcontact net niet op de goede plaats? Hiervoor heeft Lampenzo een mooie collectie wandlampen met snoer en stekker. U kan natuurlijk ook gewoon een wandlamp uitzoeken zonder snoer en stekker en deze zelf toevoegen. Meestal zal u dan zelf een kleine uitsparing in het wandplaatje moeten boren of vijlen. Dit is echter altijd goed en eenvoudig te realiseren.

Stopcontact lampen

Onze stopcontact lampen hebben meerdere fittingen. Spots met een GU10 fitting hebben gebundeld licht. Sommige stopcontact lampen hebben een bundel van 36 graden andere van 100 graden. Het lampje is echter vervangbaar. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een andere bundelbreedte dan is de lichtbron eenvoudig te vervangen. Spots met een G9 fitting of een E14 fitting hebben geven 360 graden of te wel diffuus licht. Deze stekkerspots gebruikt u wanneer u algemene verlichting wilt. Wanneer de stekkerspot voorzien is van een LED module dient u in de omschrijving te kijken hoe breed de lichtbundel is. De lichtbron is dan niet te vervangen door een lichtbron met een andere lichtbundel breedte.

Wandlamp met stekker online kopen?

Bekijk onze uitgebreide Lampenzo assortiment aan stekkerspots op uw gemak. Met onze verlichting heeft u zo snel mogelijk uw verschillende ruimtes in uw woning ideaal verlicht. Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd. U betaalt dus geen extra verzendkosten!