LED lampen
Philips LED lampen

De Led lampen die Lampenzo aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het is duidelijk dat Led het milieu en uw portemonnee geld bespaart. De Led heeft een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren. De investering is iets duurder dan een gloei of halogeenlamp echter de uiteindelijk winst is groter. Eén LED-lamp bespaart jaarlijks gemiddeld 55 kWh, dit komt momenteel overeen met € 12,- op jaarbasis (huidige energieprijs is € 0,22 per kWh). Met de besparing op uw energienota, heeft u deze lamp in binnen 1 jaar terugverdiend, terwijl u de komende 15 jaar geen nieuwe lamp hoeft te kopen en de besparing op uw energienota jaarlijks stijgt. Voor meer informatie over onze producten en een gedegen advies op maat kunt u contact opnemen met ons.

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw LED lamp. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw LED lampen komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan LED lampen!