LED lampen
LED lampen

De Led lampen die Lampenzo aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het is duidelijk dat Led het milieu en uw portemonnee geld bespaart. De Led heeft een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren. De investering is iets duurder dan een gloei of halogeenlamp echter de uiteindelijk winst is groter. Eén LED-lamp bespaart jaarlijks gemiddeld 55 kWh, dit komt momenteel overeen met € 12,- op jaarbasis (huidige energieprijs is € 0,22 per kWh). Met de besparing op uw energienota, heeft u deze lamp in binnen 1 jaar terugverdiend, terwijl u de komende 15 jaar geen nieuwe lamp hoeft te kopen en de besparing op uw energienota jaarlijks stijgt. Voor meer informatie over onze producten en een gedegen advies op maat kunt u contact opnemen met ons.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED lampen dimmen

LED lampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.

LED lamp kopen

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw LED lamp. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw LED lampen komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan LED lampen!