Up-down lampen

U kan hier klikken om terug te keren naar onze complete collectie wandlampen of binnenlampen.

Up-Down lampen voor uw wand

Door gebruik te maken van Up-Down lampen met lichtbundels naar boven en beneden creëert u contrast en sfeer. Wanneer u van dichtbij verlicht en uw wand heeft een textuur dan krijgt u een sfeervol beeld met licht en schaduw. Het licht langs de muur zal een levendig lichtbeeld geven wat natuurlijk overkomt. Up-Down lampen zijn een leuke alternatieve methode voor algemene verlichting van een ruimte. Wel verdient het aanbeveling om deze verlichting aan te vullen met een plafondlamp.

Naast onze collectie van Up-Down lampen kunnen wij onze collectie met industriële wandlampen sterk aanbevelen. Industriële lampen zijn de trend van vandaag en misstaan zeker niet in de moderne woonkamer.

Lampenzo biedt u een uitgebreid, kwalitatief hoog, assortiment Up-Down lampen tegen scherpe prijzen! De verlichting wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland bij bestellingen groter dan EUR 49 en België bij bestellingen groter dan EUR 99 en u heeft de mogelijkheid om veilig online te betalen of contant af te rekenen wanneer u de Up-Down lamp komt ophalen.

LED Up-Down lampen dimmen

LED verlichting wordt zowel dimbaar als niet dimbaar geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan uw dimbare LED Up-Down lampen dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.