Plafondlampen
Juiste plafondverlichting

Door de juiste plafondverlichting in de juiste ruimte te hangen kunt u een unieke sfeer in iedere ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Een badkamer heeft een andere uitstraling nodig dan een keuken of woonkamer. Hiervoor hebben wij voor u het juiste assortiment aan plafondlampen.

Stijlen in plafondlampen

U heeft keus uit verschillende stijlen plafondlampen met verschillende sfeervolle karakters, zoals onze industriële plafondlampen of landelijke plafondlampen, waardoor iedere ruimte de uitstraling krijgt welke past bij uw woning. Daarnaast bieden wij u verschillende soorten tijdloze plafondlampen waar u jarenlang plezier aan beleefd.

Soorten plafondlampen

Plafondlampen kunnen zowel als algemene verlichting als accentverlichting gebruikt worden afhankelijk van hun functie. Inbouwspots worden meestal gebruikt als algemene verlichting. Kantelbare spots of spotjes kan u gebruiken als accentverlichting. Door het plaatsen van de inbouwspots langs muren kan u erg veel sfeer creëren doordat er strijklicht langs de muren ontstaat. De plafonnière wordt veel gebruikt in de slaapkamer en hal maar kan natuurlijk overal gebruikt worden.

Plafondlampen online kopen bij Lampenzo

Wij bieden u een uitgebreid kwalitatief hoog assortiment plafondverlichting tegen scherpe prijzen! De verlichting wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België en u heeft de mogelijkheid om veilig online te betalen of contant af te rekenen wanneer u de plafondverlichting komt ophalen. Dus bekijk snel het Lampenzo stijlvolle assortiment aan plafondlampen zodat u een eigen sfeer in iedere ruimte kunt creëren!

LED plafondlamp dimmen

LED plafondlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.