Plafondlampen
Juiste plafondverlichting

Door de juiste plafondverlichting in de juiste ruimte te hangen kunt u een unieke sfeer in iedere ruimte creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Een badkamer heeft een andere uitstraling nodig dan een keuken of woonkamer. Hiervoor hebben wij voor u het juiste assortiment aan plafondlampen.

U heeft keus uit verschillende stijlen plafondlampen met verschillende sfeervolle karakters, zoals onze industriële plafondlampen, waardoor iedere ruimte een mooi lichtbeeld krijgt. Daarnaast bieden wij u verschillende soorten tijdloze plafondlampen waar u jarenlang plezier aan beleefd.

Plafondlampen kunnen zowel als algemene verlichting als accentverlichting gebruikt worden afhankelijk van hun functie. Inbouwspots worden meestal gebruikt als algemene verlichting. Kantelbare spots of spotjes kan u gebruiken als accentverlichting. Door het plaatsen van de inbouwspots langs muren kan u erg veel sfeer creëren doordat er strijklicht langs de muren ontstaat. De plafonnière wordt veel gebruikt in de slaapkamer en hal maar kan natuurlijk overal gebruikt worden.

Wij bieden u een uitgebreid kwalitatief hoog assortiment plafondverlichting tegen scherpe prijzen! De verlichting wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland en België en u heeft de mogelijkheid om veilig online te betalen of contant af te rekenen wanneer u de plafondverlichting komt ophalen. Dus bekijk snel het Lampenzo stijlvolle assortiment aan plafondlampen zodat u een eigen sfeer in iedere ruimte kunt creëren!

LED plafondlamp dimmen

LED plafondlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.