Wandlampen
Wandlampen voor de donkere ruimten

Heeft u ook van die donkere ruimtes die niet optimaal zijn verlicht? Door het gebruik van wandlampen krijgt u een ideale lichtinval in uw huis. Met een up-down wandlamp krijgt een zowel een lichtbundel naar boven als een lichtbundel naar beneden. Door deze manier van verlichten creëert u een ruimtelijk een sfeervol effect. Door middel van wandverlichting verlicht u enerzijds de wand maar heeft u ook algemene verlichting. Wandverlichting kan u bijvoorbeeld gebruiken als vervanging van een vloerlamp. Wandspots zijn handig als accentverlichting. Met een wandspot kan u bijvoorbeeld een object of een vlak uitlichten. Met accentverlichting kan u goed spelen tussen licht en schaduw wat erg veel sfeer in uw woonkamer creëert.

Op en neerwaartse wandlampen

Up en down wandlampen geven doordat zij op hun unieke manier spelen met licht en schaduw meteen sfeer in uw kamer. Onze collectie heeft betonnen, houten, metalen maar ook overschilderbare wandlampen. Hierdoor hebben wij altijd een lamp welke bij uw interieur past. De overschilderbare lampen kan u overschilderen met gewone muurverf.

Wandlampen voor boven uw schilderij

De schilderijlamp is een specifieke vorm van wandlampen welke eenvoudig gebruikt kan worden om een schilderij te verlichten. Wij hebben een mooie en betaalbare collectie weten te vormen waar u zeker een mooi exemplaar tussen zult vinden.

Geen wanddoos? Wandlampen met stekker

Stekkerspots zijn een makkelijke en goedkope oplossing als wandlamp. Al wat u nodig heeft is een stopcontact. De stekkerlamp is altijd voorzien van een schakelaar of dimmer en is eenvoudig verplaatsbaar.

Wandlampen online kopen bij Lampenzo

Daarnaast biedt Lampenzo u nog een aantal andere voordelen bij het bestellen van uw wandlampen; uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan wandlampen!

LED wandlampen dimmen

LED wandlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.

Ruime collectie

Heeft u meer nodig aan binnenlampen? Bekijk dan onze complete collectie interieurverlichting.