Wandlampen
Wandlampen voor de donkere ruimten

Heeft u ook van die donkere ruimtes die niet optimaal zijn verlicht? Door het gebruik van wandlampen krijgt u een ideale lichtinval in uw huis. Wij bieden u 89 verschillende soorten wandlampen waardoor er voor iedereen keus genoeg is. In iedere categorie wandverlichting vindt u een variatie aan wandlampen van verschillende materialen in verschillende kleuren.

Door voor de juiste wandverlichting te kiezen kunt u bepaalde muren of objecten zo belichten dat ze optimaal naar voren komen. Maar u kunt natuurlijk ook een wandlamp aanschaffen om aan tafel genoeg te kunnen zien of een romantische ambiance te scheppen. Daarnaast bieden wij u nog een aantal andere voordelen wanneer u bij Lampenzo wandverlichting besteld; uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan wandverlichting!

LED dimmen

LED wandlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.