LED kogellampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED kogellampen

LED kogellampen komen het best tot hun recht in kleine armaturen. Door het compacte formaat passen ze goed in compacte armaturen. Naast dat zij veel gebruikt worden in het kleine lampje worden ze ook veel gebruikt in plafondlampen, vaak in een klein glazen kapje.

Een kogellamp kopen

Kogellampen worden geleverd met verschillende kleuren glazen. Een helder glas zal het hoogste rendement geven. De goudkleurige glazen geven het warmste licht. Mat glazen kogellampen zijn met name populair in Nederland vanwege hun uitstraling. Een opaal glas zal een mooi egaal licht geven in het armatuur. De keuze voor een kogellamp wordt echter vooral gemaakt op de uitstraling van de lamp.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED kogellampen dimmen

LED kogellampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.