Grote hanglampen

Grote hanglampen

Grote hanglampen voor uw woning of bedrijf! Wij hebben een uitgebreide collectie van grotere hanglampen met een diameter van 60 tot maar liefst 120cm. Het Lampenzo assortiment bestaat uit grote hanglampen van schitterende en voordelige merken als Brilliant, Eglo, ETH en Freelight. De grote hanglampen zijn in verschillende kleuren van modern tot klassiek, van futuristisch tot sierlijk, in verschillende maten en prijscategorieën te leveren. Iedere grote hanglamp heeft zijn eigen prachtige uitstraling, waardoor in elke grote ruimte een mooie blikvanger kan hangen.

De grote hanglampen zijn eenvoudig online te bestellen en betalen en wordt tevens snel verstuurd. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid de verlichting zelf te komen ophalen waardoor u ook contant kunt betalen. Lampenzo biedt uitgebreide garantie van minimaal 1 tot 5 jaar op de gehele collectie!

LED hanglampen dimmen

LED hanglampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.