Wandspots

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

U kan hier klikken om terug te keren naar onze complete collectie wandlampen of binnenlampen.

Wandspots, licht daar waar u wenst

Wandspots zijn draaibare armaturen zodat u het licht daar heeft waar u het wenst. Afhankelijk van de fitting en de lichtbron heeft u gebundeld of diffuus licht. Wanneer u diffuus licht wenst dan kan u het beste voor een bollampje kiezen met bijvoorbeeld een E14 kleine fitting. Wanneer u gebundeld licht wenst kan u het beste kiezen voor een GU10 fitting, of een E14 fitting met een reflectorlamp. Reflectorlampen zijn verkrijgbaar met verschillende bundelbreedten.

Wanneer u het liefst uw wand wil uitlichten zijn onze wandlampen voor wandverlichting een betere keus. Deze lampen geven een mooi licht op de wand voor indirect licht. Dit is vooral ideaal wanneer u de ruimte groter wil laten lijken.

De hedendaagse trend vandaag zijn de industriële wandspots welke wij voor u verzameld hebben in onze stijlrubriek "industriële lampen".

Lampenzo biedt u een uitgebreid, kwalitatief hoog, assortiment wandspots tegen scherpe prijzen! De verlichting wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland bij bestellingen groter dan EUR 49 en België bij bestellingen groter dan EUR 99 en u heeft de mogelijkheid om veilig online te betalen of contant af te rekenen wanneer u de wandspot komt ophalen.

LED wandspot dimmen

LED wandspots worden zowel dimbaar als niet dimbaar geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED wandspot dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.