LED tubular lampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED tubular lampen

LED tubular lampen zijn lekker rank van vorm waardoor ze in de breedte niet veel ruimte in een armatuur innemen. Handig voor bijvoorbeeld een schilderijlamp.

LED buislampen

De buislampen zijn leverbaar met zowel een E14 als een E27 fitting. De lampen zijn leverbaar met helder, opaal en goudkleurig glas. Het heldere glas heeft de hoogste lichtopbrengst per watt en het licht is iets minder uitgesproken flame kleur dan het vergelijkbare model met goudkleurig glas. Opaal glas geeft een mooi egaal warm wit licht. De goudkleurig gecoate glazen buislampen geven een mooie flame kleur en zien er ook nog eens zeer goed uit. Let er vooral ook op hoe de LED filament geplaatst zijn in het armatuur!

LED schakelbordlampen

LED schakelbordlampen zijn uitermate geschikt voor gebruik in een koelkast. U kan deze lampen echter NIET gebruiken in een oven. De koeling van LED is erg belangrijk. In een oven gaat LED kapot.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED tubular lampen dimmen

LED tubular lampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.