Spotjes

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie plafondlampen.

Spotjes voor plafond of wand

U bent op zoek naar de juiste verlichting in uw huis? De juiste oplossing zijn spots van Lampenzo! Wij bieden u functionele, klassieke, moderne en tijdloze spotjes. Met de spotverlichting kunt u een plek op een natuurlijke manier verlichten of juist sterk verlichten.

Bundelbreedte

Bij de keuze voor spotjes is de bundelbreedte van het licht een belangrijk punt om op te letten. Wanneer de bundel klein is zal het licht zich sterk concentreren wat het licht zeer geschikt maakt als accentverlichting. Wanneer de bundel breed is wordt de spot meer geschikt als algemene verlichting.

Als algemene verlichting zijn inbouw spotjes vaak een betere keuze. Vooral wanneer u een lager plafond heeft of wanneer u een strakker plafond wenst.

Lampenzo heeft een indrukwekkende collectie aan spotjes. De spotjes zijn leverbaar in meerdere kleuren en met meerdere uitstralingen. Industriële spots zijn de kraker van het moment. De beton, zwart en roestkleurige robuuste uitstraling weet de consument van vandaag goed te bekoren.

Spotjes kopen

Bekijk het uitgebreide Lampenzo assortiment aan spotjes nu! Zo heeft u zo snel mogelijk uw verschillende ruimtes in uw woning ideaal verlicht. Uw bestelling wordt binnen Nederland (> EUR 49) en België (> EUR 99) gratis thuisbezorgd. U betaalt dus geen extra verzendkosten!

LED spotjes dimmen

LED spotjes worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.