LED kaarslampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED kaarslampen

LED kaarslampen ontlenen hun naam aan hun vorm. Verlichting werd vroeger gedaan met behulp van kaarsen en de kaarslamp borduurt daar met haar vorm op voort. De kaarslamp wordt dan ook veel gebruikt in kroonluchters. Naast het gebruik in de kroonluchter komt u het kaarslampen in allerlei armaturen tegen dankzij haar nostalgische vorm.

Een kaarslamp kopen

Kaarslampen worden geleverd met verschillende kleuren kelken. Een helder glazen kelk zal het hoogste rendement geven. De gouden kelken geven het warmste licht. Mat glazen kaarslampen zijn met name populair in Nederland vanwege hun uitstraling. Een opaal glazen kelk zal een mooi egaal licht geven in het armatuur. Een flametip kan vooral goed staan in een nostalgische kroonluchter. De keuze voor een kaarslamp wordt echter vooral gemaakt op de uitstraling van de lamp.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED kaarslampen dimmen

LED kaarslampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.