Plafonnière

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie plafondlampen.

Plafonnière decoratieve algemene verlichting

Plafonnières worden veel gebruikt als algemene verlichting in bijvoorbeeld slaapkamers of de gang of hal. Ook zijn deze plafondlampen zeer geschikt in ruimten met een laag plafond maar waar geen ruimte is voor inbouwverlichting.

Plafonnières zijn er in vele soorten maten en designs. Momenteel is de industriële plafonnière erg populair. De ruwe look is de trend in de huidige woonmarkt.

Wij bieden u een uitgebreid kwalitatief hoog assortiment Plafonnières tegen scherpe prijzen! De verlichting wordt gratis thuisbezorgd binnen Nederland bij bestellingen groter dan EUR 49 en België bij bestellingen groter dan EUR 99 en u heeft de mogelijkheid om veilig online te betalen of contant af te rekenen wanneer u de plafondverlichting komt ophalen.

LED plafonnière dimmen

LED Plafonnières worden zowel dimbaar als niet dimbaar geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.