Onderdelen
Lichtbronnen kiezen

De tijden van de gloeilamp, halogeenlamp en spaarlamp (CFL) zijn bijna voorbij. De EU vind dat de LED lamp milieu vriendelijker is. Sinds 1 september 2018 zijn na de gloeilampen ook de halogeenlampen verboden te importeren of te produceren. De modellen raken langzaam uitverkocht. De consument raakt daarentegen zijn interesse in de CFL kwijt waardoor de verkrijgbaarheid daar als eerste van aan het verdwijnen is.

LED lampen raken langzaam maar zeker steeds verder ingeburgerd. Met de komst van filament LED wordt het design en de prijs voor de meeste mensen acceptabel als vervanging.

Hoewel het licht van de gloeilamp nog altijd niet geëvenaard word! De gloeilamp heeft de mooiste kleurweergave en geeft trillingsvrij licht. Voor de liefhebbers van licht is de gloeilamp nog altijd de beste keuze.

Lampenzo biedt u de laatste halogeenlampen en spaarlampen (CFL) tegen zeer voordelige prijzen. Voor veel modellen geld dat OP=OP!

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw lichtbron. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw lichtbron komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan Lichtbronnen!