Inbouwspots

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Juiste inbouwlampen

U bent op zoek naar de juiste verlichting in uw huis? De juiste oplossing zijn spots van Lampenzo! Wij bieden u functionele, klassieke, moderne en tijdloze spotjes. Daarnaast zijn de spotjes verkrijgbaar als LED spots, als inbouwspots en in diverse kleuren. Met de spotverlichting kunt u een plek op een natuurlijke manier verlichten of juist sterk verlichten.

Tevens kunt u een bepaald object belichten. U bepaalt zelf welke sfeer u in uw huis met de spotverlichting creëert. Een groot gedeelte van de spotverlichting is wendbaar in alle richtingen waardoor u na een poos de richting van de spotjes kunt veranderen. Bekijk het uitgebreide Lampenzo assortiment aan spotverlichting nu! Zo heeft u zo snel mogelijk uw verschillende ruimtes in uw woning ideaal verlicht. Uw bestelling wordt binnen Nederland (> EUR 49) en België (> EUR 99) gratis thuisbezorgd. U betaalt dus geen extra verzendkosten!

LED dimmen

LED plafondlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.