Strijkijzersnoer

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze collectie onderdelen.

Kleuren strijkijzersnoer

Strijkijzersnoer wordt geleverd in verschillende kleuren en van verschillende materialen zoals linnen, katoen of scheepstouw.

Het strijkijzersnoer wordt geleverd per strekkende meter en wordt bij bestelling van meerdere meters in een geheel geleverd. Wanneer u dus vijf meter besteld zal u 1 stuk van vijf meter ontvangen. Zo kan daarna zelf bepalen in hoeveel stukken u het snoer gebruikt. Wanneer u het snoer knipt adviseren wij de uiteinden met een plakbandje om te wikkelen of rafelen te voorkomen.

Gebruik strijkijzersnoer

Doordat de LED lichtbronnen vandaag de dag van zo een goede en mooie kwaliteit zijn is het weer mogelijk om een minimalistisch design te gebruiken. Zo zijn veel armaturen open zodat de lichtbron goed tot zijn recht komt. Ook zijn er vele pendels waar in het geheel geen kap gebruikt wordt. Momenteel zijn de landelijke lampen met een open kap en natuurlijke materialen dan ook erg populair.

U kan natuurlijk een compleet armatuur aankopen maar zelf een lamp samenstellen is natuurlijk veel leuker en geeft u veel meer mogelijkheden. Zo kan u zelf de kleur van uw strijkijzersnoer bepalen maar ook de kleur van uw plafondplaat en fitting. Maar ook het overige materiaal om het geheel compleet te maken als kettingen of houten stokken of balken.

Gebruik lichtbronnen

Om uw armatuur af te maken heeft u een lichtbron nodig. De titanium lichtbronnen zijn de trend van het moment, maar ook de goud kleurige lichtbronnen doen het goed vanwege hun warme flame kleur licht. Wanneer u een open armatuur maakt is het belangrijk niet een te kleine lichtbron te gebruiken. Bekijk vooral eens onze grote LED lampen.