Gloeilampen
Ouderwetse Gloeilampen

Halogeenlampen zijn verboden om te importeren of te produceren. Gelukkig zijn ze nog steeds verkrijgbaar doordat er grote voorraden geproduceerd en ingekocht zijn voor het verbod.

Natuurlijk gebruikt de gloeilamp veel energie echter zijn er voor veel mensen ook voordelen; Gloeilampen branden direct op de maximale capaciteit, gloeilampen zijn qua productie en afbreekbaarheid minder schadelijk dan bijvoorbeeld spaarlampen. Ook de kleurtemperatuur is belangrijk. Gloeilampen hebben wat dat betreft een perfecte kleurweergave van 100Ra waardoor de kleuren van de ruimte en zaken als kunst, en kleding op een perfecte manier worden getoond.

Lampenzo biedt u de laatste gloeilampen tegen zeer voordelige prijzen. Voor veel modellen geld dat OP=OP!

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw gloeilamp. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw gloeilampen komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan gloeilampen!