LED standaardlampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED standaardlamp

De LED standaardlampen wordt in allerlei soorten binnenlampen en buitenlampen gebruikt. De A60 of A67 is het meest gebruikte model lamp. Het getal na de A slaat op het aantal millimeter dat de lamp op zijn breedst is.

Een standaardlamp kopen

Standaardlampen worden geleverd met verschillende kleuren glazen. Een helder glas zal het hoogste rendement geven. De goudkleurige glazen geven het warmste licht. Mat glazen kogellampen zijn met name populair in Nederland vanwege hun uitstraling. Een opaal glas zal een mooi egaal licht geven in het armatuur. De keuze voor een standaardlamp wordt echter vooral gemaakt op de uitstraling van de lamp.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED standaardlampen dimmen

LED standaardlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.