Halogeenlampen
Halogeenlamp aanbiedingen

Halogeenlampen zijn per 1 september 2018 verboden om te importeren of te produceren.

Halogeenlampen zijn gloeilampen waravan de ballon gevuld is met een gas waar een kleine hoeveelheid halogeen aan toegevoegd is. De halogeenlamp heeft een hoger lichtrendement, is zuiniger, en heeft een langere levensduur dan de gewone gloeilamp. Een halogeenlamp is altijd dimbaar. Let wel op. Bij 12volt halogeen is een transformator benodigd. Deze transformator is niet in alle gevallen dimbaar. Wanneer u 12v halogeen wenst te dimmen is dus in sommige gevallen een andere transformator benodigd.

Lampenzo biedt u de laatste halogeenlampen tegen zeer voordelige prijzen. Voor veel modellen geld dat OP=OP!

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw halogeenlamp. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw halogeenlamp komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan halogeenlampen!