Industriële lampen

Industriële lampen tegen spotprijzen

Lampenzo heeft een schitterende collectie van industriële lampen. De lampen zijn schitterend afgewerkt en zijn toch voordelig. De industriële lampen zijn er in beton kleur, burned steel, roest of gewoon zwart. De Industriële lampen van Lampenzo zijn ware bestsellers en doen het goed in elke moderne omgeving.

Wij van Lampenzo hebben deze collectie van Industriële lampen met plezier voor u uitgezocht. Deze collectie is uniek in Nederland en zullen ware pareltjes worden in uw woning. Onze collectie bestaat uit industriële plafondlampen van merken als Brilliant en Freelight. De industriële hanglampen van Brilliant zijn werkelijk uniek in hun soort.

De industriële lampen zijn eenvoudig online te bestellen en betalen en wordt tevens snel verstuurd. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid de lampen zelf te komen ophalen waardoor u ook contant kunt betalen. Lampenzo biedt uitgebreide garantie van minimaal 1 tot 5 jaar op de gehele collectie!

Brilliant Industrial

Met de Industrial lijn heeft Brilliant zich echt op de kaart gezet in Nederland. Met dit concept hebben zij zich volledig op de kaart gezet en hebben wij voet aan de grond gekregen in de grote ketens als Gamma, Praxis en Hornbach. De Brillant Industrial is niet aan te slepen en past dan ook in elke woning. Met Industriële lampen van Brilliant bent u een echte trendsetter.

LED industriële lampen dimmen

LED industriële lampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.