LED kopspiegellampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED kopspiegellamp

Een LED kopspiegellamp is met name handig wanneer de lamp zo geplaatst is dat u er anders direct in het licht kijkt. Naast dit praktische voordeel zorgt de kopspiegel voor indirect licht.

Toepassingen kopspiegellampen

Kopspiegellampen worden zowel toegepast in wandlampen als plafondlampen. Sommige armaturen worden speciaal ontworpen voor het gebruik van kopspiegellampen. Soms kan het gebruik van deze lamp erg goed staan in grote hanglampen. Wanneer de binnenzijde van de hanglamp reflecterend is kan dit indirecte licht uit de kamp erg gaaf uitkomen.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED kopspiegellamp dimmen

LED kopspiegellampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.