LED GU10 lampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED GU10 lampen

LED GU10 lampen worden zeer veel gebruikt in inbouwspotjes en andere plafondlampen.

Bundelbreedte GU10 spot

Bij het uitzoeken van een GU10 LED lamp is de bundelbreedte van belang. Een smalle bundel van 10 graden op een afstand van 2,7 meter zal een lichtvlek van ca. 47 centimeter geven. Terwijl een bundel van 36 een lichtvlek van 175 centimeter zal geven. Wanneer u dus een schilderij wil uitlichten zal een lamp op deze afstand van 10 graden dus beter zijn dan een van 36 graden. Als inbouwspot voor algemene verlichting is echter een bundel van 36 graden of hoger beter zijn.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED GU10 dimbaar?

LED GU10 lampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.