Badkamerlampen
Badkamerlamp? Bestel uw badkamerlampen & badkamerverlichting bij Lampenzo

In een badkamer hoort goede verlichting. Daarom heeft u bij Lampenzo de keuze uit een ruim aanbod aan badkamerverlichting. U kunt kiezen om de douche, het bad en de wastafels apart met meerdere badkamerlampen te verlichten of kiezen voor één badkamerlamp met de perfecte uitstraling voor de gehele badkamer.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van badkamerlampen voor aan de wand of aan het plafond in diverse soorten en maten. De badkamerlampen zijn leverbaar in metaal, glas, mat, chroom en wit glas en zijn van uitstekende kwaliteit waardoor de badkamerlampen een lange levensduur hebben.

Lampen bij de spiegel

Naast algemene verlichting van uw badkamer heeft u ook specifieke verlichting rond de spiegel nodig. U kan hier op twee manieren in voorzien. Door twee wandlampen aan de linker en rechter zijde te plaatsen of door boven de spiegel een speciale spiegellamp te monteren. Spiegellampen zijn er in verschillende uitvoeringen. In een of twee handige spotjes of een balkje.

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan badkamerlampen!

LED badkamerlampen dimmen

LED badkamerlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.

Ruime collectie

Naast onze ruime collectie badkamerlampen hebben wij natuurlijk nog veel meer te bieden. Bekijk onze complete collectie binnenlampen.