Buitenlampen
Buitenlampen & buitenverlichting bij Lampenzo

Wanneer u op zoek bent naar ideale buitenlamp, bent u bij Lampenzo aan het juiste adres! Het uitgebreide assortiment van Lampenzo bestaat uit verschillende sfeervolle buitenlampen voor uw tuin. Voor bij de deur of langs het huis zijn buiten wandlampen ideaal. Wanneer u energie wil besparen zijn tuinpalen of wandlampen voorzien van een sensor ideaal. Wanneer u graag flexibiliteit wil kan u uw buiten wandlamp ook combineren met een losse bewegingssensor. Wanneer u een portiek of een serre heeft bekijk dan eens onze collectie buiten hanglampen en plafondlampen voor buiten.

Tuinspotjes gebruiken

Inbouwspots voor buiten zijn mooi om te gebruiken in de daklijst om strijklicht langs de muur te krijgen. Dit geeft een sfeervol effect aan uw woning. Grondspots hebben verschillende leuke toepassingen. Zo kan u deze gebruiken om paden te accentueren maar u kan sterkere grondspots ook gebruiken om stuiken, bomen of vlaggenmasten uit te lichten.

Uw tuin inrichten met buitenverlichting

Voor de inrichting van uw tuin hebben wij verschillende type buitenlampen. De basis van uw buitenlampen zijn de sokkellampen, de paallampen of middel grote tuinpalen en de grote tuinlantaarns. Hiermee verzorgt u de algemene verlichting van uw tuin. Om sfeer te creëren gebruikt u grondspots of buitenspots waarmee u planten uitlicht. Een wandlamp voor strijklicht langs een schutting zal ook zeker niet misstaan.

U kunt kiezen uit de uitgebreide Lampenzo collectie van functionele, klassieke, moderne en tijdloze buitenlampen met of zonder sensor. Daarnaast zijn de buitenlampen in verschillende materialen te krijgen zoals; aluminium, kunststof, rvs, in combinatie met glas. Een bijkomend voordeel van de Lampenzo buitenlampen is dat veel van de buitenlampen energie besparend zijn.

Een sfeervol terras met terraslampen

Uw terras maakt u helemaal af met terraslampen. Een leuk solar lampje in de tuin of op tafel of een verplaatsbare vloerlamp kunnen goed van pas komen en misstaan zeker niet. Wanneer u een stopcontact nodig heeft om uw lampen, grasmaaier of ander tuingereedschap te gebruiken hebben wij handige stopcontacten voor buiten.

Buitenlampen online kopen bij Lampenzo

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw buitenlamp. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw buitenlamp komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan buitenlampen!