Keukenverlichting
Keukenverlichting? Bestel uw keukenverlichting bij Lampenzo

Optimaal verlicht uw lekkerste gerechten klaarmaken in de keuken? Of uw gerechten optimaal naar voren laten komen door de juiste verlichting? Wij hebben voor u de perfecte keukenverlichting! De Lampenzo collectie bestaat uit onderbouw verlichting en keuken spots.

De keukenlampen zijn monteerbaar op kasten of planken waardoor u zelf de ideale plek voor de perfecte belichting kan kiezen. Lampenzo weet hoe belangrijk het is om goede keukenverlichting te hebben en daarom bieden wij u eveneens spots voor onder uw keukenkast, zodat u ook op het aanrecht genoeg verlichting heeft. De keukenverlichting kan gezellig zijn tot praktisch of van een mooi design. Een aantal keukenlampen zijn energiebesparend waardoor u naast de Lampenzo scherpe prijzen nog meer voordeel heeft! U kunt tevens veilig en gemakkelijk online betalen. Bekijk vandaag nog de Lampenzo collectie keukenverlichting zodat u binnenkort van een optimaal verlichte keuken kunt genieten!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan keukenverlichting!

LED keukenverlichting dimmen

LED keukenlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.