Overschilderbare lampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Overschilderbare lampen van gips

Overschilderbare lampen zijn vrijwel altijd van gips gemaakt. Dit materiaal leent zich bij uitstek om zelf van een kleurtje te voorzien. Gips heeft daarnaast als voordeel dat het goedkoop is en eenvoudig in een leuke vorm gegoten kan worden.

Het verven van gips lampen

Het verven van gips kan met gewone muurverf. U kan ervoor kiezen om wandlampen in de kleur van de muur mee te verven of juist een contrasterende kleur te kiezen. Ook is het mogelijk een eigen design te kiezen. Bij hanglampen kan het leuk zijn om juist een krijtbord verf te gebruiken.

Het leukste van alles is. Heeft u genoeg van de keuze? Dan schildert u de lamp toch gewoon weer in een andere kleur?

Inbouwspots van gips

Inbouwspots van gips zijn ideaal om mee te stuccen in een plafond. Voor het gebruik van deze spots verwijzen wij u naar ons blog voor deze spots. U kan deze volgen door deze link te volgen.

Overschilderbare lampen dimmen

Overschilderbare lampen worden geleverd met een retrofit fitting zodat de bij te kopen lichtbron bepaald of het geheel, armatuur en lichtbron dimbaar is. Het armatuur heeft geen invloed op de dimbaarheid. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.