Landelijke plafondlampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 193

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 193

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Landelijke plafondlampen, country style

Landelijke plafondlampen kenmerken door het gebruik van natuurlijke materialen of door de vormgeving waarin rust, ruimte, eenvoud of licht tot uiting komen. Al deze elementen vind u terug in onze uitgebreide collectie met rustieke plafondlampen. Landelijke plafondlampen zijn overal in uw huis te gebruiken voor zowel algemene verlichting als accent verlichting. Een GU10 spotje zal gebundeld licht geven terwijl een E14 of E27 lichtbron gespreid licht geeft.

Landelijke plafondlampen en natuurlijke materialen

Veel landelijke plafondlampen worden gemaakt met behulp van natuurlijke materialen als hout, kurk, zeegras, rotan en bamboe. Jaren werden materialen als bamboe en rotan niet meer gebruikt maar sinds 2019 is het gebruik van deze materialen weer helemaal terug. Natuurlijke materialen passen perfect in een omgeving waarbij wij ons bewust zijn van onze omgeving.

Landelijke plafondlampen dimmen

Landelijke plafondlampen lampen worden geleverd met zowel een LED module als een retrofit fitting. Wanneer de lamp is uitgerust met een LED module zal er aangegeven zijn of het armatuur wel of niet dimbaar is. Bij een retrofit lichtbron bepaald de lichtbron of het geheel, armatuur en lichtbron dimbaar is. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.