Klemlampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

47 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

47 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

U kan hier klikken om terug te keren naar onze complete collectie tafellampen.

Klemlamp? Bestel uw klemlampen bij Lampenzo

Klemlampen zijn ideaal om bij een kast of nachtkastje in de slaapkamer te gebruiken. De lamp vraagt weinig ruimte, in tegenstelling tot een bureaulamp, slechts een plank om aan te klemmen. De meeste klemlampen kunnen geklemd worden aan planken tot circa 3,5cm. Klemlampen zijn uitgerust met een flexibele hals zodat u de lamp goed kan richten.

Onze collectie betreft zowel voordelige klemlampen voor functionele toepassingen als lampen met een hogere design waarde. Klemlampen zijn altijd uitgerust met een snoer en stekker, met of zonder schakelaar. Het snoer heeft over het algemeen een lengte van circa 130cm. De luxe varianten van de klemspots beschikken soms zelfs over een dimtone functie.

Wanneer u op zoek bent naar klemlampen voor de kinderkamer hebben wij leuke lampen in verschillende kleuren en designs als kikkers, vlinders, bloemen, voetballen etc... De klemlampen voor kinderen staan tussen de kinder tafellampen.

Klemlampen kopen

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie klemlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan klemlampen!