Tafellampen
Tafellamp? Bestel uw tafellampen bij Lampenzo

Wanneer u aan tafel werkt, eet of gezellig kletst is verlichting belangrijk. Lampenzo heeft verschillende tafellampen voor u, tegen aantrekkelijke prijzen! De tafelverlichting bestaat uit (gekleurde) LED’s, met of zonder kappen, draaibaar, dimmers, energiebesparend, functioneel, klassiek, modern of tijdloos in diverse maten en kleuren, voor ieder interieur. Kortom een ruim assortiment aan tafelverlichting om de juiste sfeer in uw huiskamer of kantoor te creëren!

Zacht licht voor een gezellige of romantische sfeer of juist helder licht om bij te lezen of schrijven. De Lampenzo collectie tafelverlichting is zo uitgebreid en divers dat de tafellampen praktisch zijn op iedere plek.

Woonkamer tafellampen

Tafellampen voor de woonkamer zijn er in vele soorten. Zo zijn er Oosterse, draad, design, klassieke tafellampen en wat tegenwoordig zeer populair is: industriële tafellampen. Voor elk interieur hebben wij een mooie en voordelige tafellamp. Wanneer u weinig plek heeft op de tafel of op de plank zijn onze klemlampen een ideale oplossing.

Bureaulampen

Voor uw bureau hebben wij handige bureaulampen. Let u op bij uw keuze van een bureaulamp wat de lichtkleur is. Wanneer uw bureaulamp gezellig licht moet geven kies dan voor een warmere kleur. Wanneer u het licht wil gebruiken om bij te werken kiest u een wat koelere kleur licht. Het gezellige gele licht is niet fijn om bij te werken.

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan tafellampen!

LED tafellampen dimmen

LED tafellampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.