Stoere jongenslampen voor de jongenskamer

Wil uw zoon ook een stoere jongenskamer en is die plafonnière maar "saai". Lampenzo heeft ongetwijfeld de lamp waar uw zoon gelukkig van wordt. Onze lampen zijn leuk als cadeau voor een verjaardag maar ook leuk om samen met uw zoon of kleinzoon uit te zoeken.

Stoere jongenskamer lamp

Wij zijn zelf helemaal enthousiast over onze bijzondere collectie jongenslampen. Uiteraard zijn er diverse voetballampen. Zowel als tafellamp, plafondlamp als hanglamp. Maar onze collectie vliegtuigen is ronduit indrukwekkend te noemen. Onze brandweer en politielampen zijn ook erg stoer. Of bekijk eens de boerderijlampen of bouwvakkers lampen. Voor de motor liefhebber hebben wij ook enkele stoere motors of vind pappa deze stiekem wel erg stoer?

Piraten lampen

Piraten spreken tot de verbeelding van kinderen. Lampenzo heeft geweldige piraten lampen in de collectie. De lampen zijn van hout of kunststof en zijn tot in detail uitgewerkt. Wanneer uw zoons kamer een laag plafond heeft zijn de piraten plafondlampen ideaal en wanneer het plafond wat hoger is dan zijn de hanglampen de perfecte oplossing. Sommige lampen zijn voorzien van kleine LED's zodat uw plafondlamp ook kan dienen als nachtlamp zodat uw zoon 's nacht niet helemaal in het donker licht.

Kinderlampen

Vliegtuig kinderlampen

Wanneer uw zoon piloot zullen onze vliegtuigen en helikopters zeker in de smaak vallen. Wij hebben mooie oude dubbeldekkers, superjumbo's, speelse vliegtuigen of gewoon een mooie kap met vliegtuigjes. Wanneer uw zoon het nog niet weet of hij piloot of brandweerman wil worden dan is onze blusvliegtuig het natuurlijk helemaal! Ons rijke aanbod zal u versteld doen staan.

Kinderlampen

Bouwer lampen

Kunnen wij het maken! Welke jongen roept het niet. Wij hebben diverse lampen voor de knutselende zoon. Onze hijskraan is werkelijk super stoer. Of onze graafmachines of de cementwagen, hoe moet uw zoon kiezen. Èèn plek aan het plafond en zoveel gave lampen. Heeft u nog een plekje aan de muur van een extra wandlampje of een vrij stopcontact voor een leuk nachtlampje. Vergeet u niet om een bureaulamp mee te bestellen voor wanneer uw zoon huiswerk moet maken?

Kinderlampen

Uitgebreide keuze

Lampenzo biedt een uitgebreide keuze aan kinderlampen. Wij hebben onze uiterste best gedaan om de leukste kinderlampen uit Europa te halen om voor u de leukste collectie aan te kunnen bieden. Alle lampen zijn van de hoogste kwaliteit voor jarenlang plezier.