Eglo lampen & verlichting

Eglo wordt in 1969 opgericht door Ludwig Obwieser en dit blijkt het startschot van een groot succesverhaal. Zeven jaar later volgt in 1976 de bouw van het eerste eigen bedrijfspand in Pill in Tirol (Oostenrijk).

Vandaag de dag is EGLO één van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt.

EGLO geeft wereldwijd licht

Vanaf medio jaren 80 vestigt EGLO zich definitief als één van Europa's toonaangevende lampenfabrikanten met een brede collectie. Nieuwe markten worden opengebroken – en in 1986 wordt met de oprichting van de eerste verkoopmaatschappij in Duitsland de grondsteen gelegd voor de internationalisering van het bedrijf. Door de consequente ontsluiting van nieuwe markten volgt de oprichting van inmiddels meer dan 70 vestigingen wereldwijd. Deze nemen vergaand autonoom de operationele marktbegeleiding voor hun rekening.

Eglo Oosterhout

Aan het innovatiepark 20 in Oosterhout staat het magazijn van Eglo waarmee Eglo west Europa bediend. Hier is ook een grote showroom gevestigd waar u als particulier alle producten van hen kunt bekijken. De klantenservice van Eglo is uiteraard bereid u van alle advies over hun producten te verstrekken. Het is niet mogelijk om direct bij Eglo te bestellen. Eglo levert uitsluitend middels de erkende dealers als Lampenzo. Wel is het mogelijk uw bestelling van Eglo producten af te halen in Oosterhout.

Innovatiepark 20 Oosterhout

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5