Roze lampen voor de prinsessenkamer

Wil uw dochter ook een roze meisjeskamer en is die plafonnière maar "stom". Lampenzo heeft ongetwijfeld de lamp waar uw dochter zich prinses bij voelt. Onze lampen zijn leuk als cadeau voor een verjaardag maar ook leuk om samen met uw dochter of kleindochter uit te zoeken.

Roze prinsessenkamer lamp

Wij zijn zelf helemaal enthousiast over onze bijzondere collectie prinsessenlampen. Uiteraard zijn er diverse roze lampen. Zowel als tafellamp, plafondlamp als hanglamp. De roze lampen zijn met prinsessen, ballerina's, verschillende dieren als paarden, uilen, vossen, beren en vlinders maar ook met bloemen, manen en sterren. Onze roze lampen maken uw prinsessen kamer helemaal of voor uw prinses.

Roze hanglamp

Lampenzo heeft indrukwekkende collectie met roze hanglampen. De lampen zijn van hout of kunststof en zijn tot in detail uitgewerkt. De roze hanglampen komen werkelijk schitterend uit en zijn afgezet met bloemen, vlinders of ballerina's. Let u er wel op dat het plafond hoog genoeg is? Anders is een roze plafondlamp misschien een beter idee.

Prinsessen plafondlampen

Prinsessenlamp

Veel meisjes willen graag een prinses zijn. En de kleur welke bij een prinses hoort is natuurlijk roze. Onze roze kroonluchters zijn afgezet met kristallen en zijn werkelijk schitterend voor uw prinsesje. Kijk ook eens naar de bijpassende roze wandlampen.

Kinderlampen

Roze nachtlampjes

Onze roze nachtlampjes zijn eenvoudig in een stopcontact te plaatsen. Het lampje is voorzien van een schakelaar zodat u uw dochter niet in het volledige donker hoeft te laten slapen. Hierdoor zal uw dochter minder angstig zijn en beter slapen. Wel een geruststellende gedachte.

Kinderlampen

Uitgebreide keuze

Lampenzo biedt een uitgebreide keuze aan kinderlampen. Wij hebben onze uiterste best gedaan om de leukste kinderlampen uit Europa te halen om voor u de leukste collectie aan te kunnen bieden. Alle lampen zijn van de hoogste kwaliteit voor jarenlang plezier. Onze lampen zijn niet duur en wij verzenden gratis vanaf EUR 49. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op op telefoonnummer 0318-750223. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Kinderlampen