Industriële lampen in beton, roest & burned steel

De designtrend van vandaag zijn de industriële lampen. In 2015 zette de trend door met de ruige look van het industriële design met koperen en houten lampen. In 2017 kwam het beton, roest en burned steel steeds meer in opkomst.

Uitgebreide collectie

Inmiddels zijn er steeds meer fabrikanten gedoken op de industriële look. Onze persoonlijke voorkeur zijn de industriële lampen van Freelight en Brilliant. Deze lampen hebben een unieke combinatie van industriële uitstraling en ontwerp gecombineerd met natuurlijke tinten en materialen. De lampen zijn soms voorzien van hout accenten of voorzien van scheepstouw.

Beton grijze industriele lampen

Grijs is de meest gebruikte kleur in een industrieel vormgegeven interieur. Grijze lampen zijn er in veel gebruikte tinten van lichtgrijs tot antraciet. Het beton grijs is momenteel een van de favoriete tinten. Beton grijs laat zich uitstekend combineren met hout. Het hout, al dan niet verwerkt in het armatuur, geeft uw woonkamer of eetkamer namelijk een wat warmere uitstraling zodat het koele van het grijs weer mooi in balans gebracht wordt.

industriële lampen beton

Roest & Industrial

Roest kleurige industriele lampen hebben een warmere uitstraling dan het grijs van de beton grijze armaturen. Roestkleurige lampen hebben stoere robuuste uitstraling welke in vrijwel elk interieur zijn toe te passen. TIP! Om de roestlaag te beschermen voor bijvoorbeeld het schoonmaken of het afgeven op kleding adviseren wij de armaturen te voorzien van een matte blanke vernis op waterbasis. Deze vernislaag zorgt voor een extra bescherming!

industriële lampen roest

Industrieel burned steel

Het Burned steel heeft een dominant karakter in uw industrieel interieur. De lampen kenmerken zich door hun stoere, ruige en cleane uitstraling. De materialen die gebruikt worden in uw industriële lampen zijn vaak onbewerkt. Het industriële design is niet meer weg te denken uit het moderne interieur en wij begrijpen wel waarom!

industriële lampen burned steel