Bureaulampen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bureaulamp? Bestel al uw kantoorlampen & kantoorverlichting bij Lampenzo

Wanneer u aan het werk bent, kunt u het beste functioneren bij goede verlichting. Daarvoor heeft u de juiste kantoorverlichting nodig die Lampenzo in het assortiment heeft! Bij het gebruik van de juiste bureaulamp zullen uw werkzaamheden ook verbeteren.

Door het gebruik van goede kantoorlampen die rustig licht geven zullen uw ogen ook minder vermoeid raken. Bovendien kunt u met de juiste kantoorverlichting voor een prettige werksfeer zorgen. Lampenzo biedt u de beste kwaliteit aan kantoorverlichting. Daarnaast hebben wij voor ieder interieur een passende bureaulamp. Of u een modern of klassiek ingericht kantoor heeft, wij hebben voor u een divers aanbod aan kantoorlampen. Tevens bieden wij u ook LED bureaulampen waarmee u energie bespaart.

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan tafellampen!

U kunt veilig en gemakkelijk online betalen. Wanneer u uw kantoorverlichting zelf komt ophalen kunt u tevens contant betalen. Bekijk snel het Lampenzo originele assortiment aan kantoorverlichting en richt uw werkplek vandaag nog opnieuw in!

LED dimmen

LED tafellampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.