Over Lampenzo

Locatie

Sinds 1 september 2015 zijn wij gevestigd in dit moderne bedrijfspand aan de Kazemat 21 in Veenendaal.

Na bijna 10 jaar in Amsterdam gevestigd te zijn geweest hebben wij de stap gemaakt naar het midden van het land. Wij zijn nu gevestigd op slechts 100 meter van de Europese Hub van DPD Nederland. Hierdoor worden onze bestellingen snel binnen heel Europa geleverd.

Op de begane grond hebben wij ons magazijn. Op de eerste verdieping hebben wij ons kantoor met onze ontvangstruimte. Op de tweede verdieping hebben wij opslagruimte. Als buren hebben wij onder andere Delektro en Trend Installatietechniek

Let op! Wij hebben geen winkel of showroom. Afhalen is wel mogelijk, echter alleen na bevestiging dat wij uw bestelling op voorraad hebben.

Lampen en Verlichting op Lampenzo


Lampenzo bied u een ruime keuze aan lampen en verlichting in een mix van verschillende stijlen: strak & modern, klassiek & landelijk, robuust of juist eenvoudig. Dit is de kracht van Lampenzo welke haar lampen en verlichting zo bijzonder en veelzijdig maakt. Zo is Lampenzo niet alleen origineel en creatief maar bovenal betaalbaar. Daarnaast is er een Verlichting Outlet waar alle laatste modellen, nieuw en in doos, voor spotprijzen worden aangeboden, met kortingen tot wel 70% !

Gerenommeerde merken

Lampenzo heeft het grootste aanbod van gerenommeerde merken. Zo bent u er zeker van een geschikte lamp te vinden in het ruime assortiment van Lampenzo.

In 2008 zijn wij gestart met de verkoop via internet van verlichting. Sinds onze start zijn wij sterk gegroeid en inmiddels mogen wij ons rekenen tot de grootste online verkopers van consumenten verlichting. Wij zijn inmiddels met 2 personen.

Heeft u nog verdere vragen? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)318 750223 of vul het contactfomulier in.

Wij verwachten met onze site voor u een lichtje op te steken en wensen u alvast veel plezier van uw aankoop.

Gideon van Bochove
Directeur