sluiten

Gratis verzending!
check MEER DAN 12.500 TEVREDEN KLANTEN check GRATIS VERZENDEN BOVEN €49.- check 14 DAGEN ZICHTTERMIJN check UITGEBREIDE GARANTIE check AFHALEN

Ventilatoren

 
 
 
 
 

Last van de warmte in uw huis tijdens de zomer? Wij hebben de oplossing voor u! Een ventilator van Lampenzo in uw huis en het koelt vanzelf af.

Door middel van lucht verplaatsing zorgt een ventilator ervoor dat de warme lucht kouder wordt. Lampenzo biedt u een plafondventilator, een lamp ventilator, een tafel ventilator en een vloerventilator. meer

Een plafond- of lampventilator van Lampenzo kunt u gebruiken om van bovenaf een grote ruimte te verkoelen, terwijl een tafelventilator ideaal is wanneer u aan tafel zit of wanneer u de tafelventilator op de grond plaatst kunt u uw benen verkoelen.

 

Een vloerventilator is groter dan een tafelventilator en kunt u in de hoek van een ruimte plaatsen zodat een groter gedeelte wordt verkoeld. De ventilatoren zijn leverbaar in de kleuren metaal/staal, metaal/wit en in brons. Wij bieden u een uitgebreide garantie op alle ventilatoren van 1 tot 5 jaar en de Lampenzo prijzen liggen ver onder de winkel en bouwmarkt prijzen!

Er zijn geen artikelen aanwezig binnen deze categorie.
Terug naar boven