sluiten

Gratis verzending!
check MEER DAN 12.500 TEVREDEN KLANTEN check GRATIS VERZENDEN BOVEN €49.- check 14 DAGEN ZICHTTERMIJN check UITGEBREIDE GARANTIE check AFHALEN

Retourneren

 
Zichttermijn
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retourneren.

Een artikel of bestelling retourneren
Indien u een artikel wilt retourneren, dient u een email te sturen naar retouren@Lampenzo.nl dat u een artikel wilt retourneren. Geef hierin aan wat uw order- of klantnummer is en eventueel wat de reden van retourneren is. Uiteraard kan dit ook telefonisch. U kunt vervolgens het artikel naar ons retourneren. Vermeld op uw pakket altijd uw order- of klantnummer.

Belangrijk
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

   1. Zending dient voldoende gefrankeerd.
   2. Verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
   3. Artikel dient onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen.

Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, worden niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Bij  retourzendingen waarvan artikelen niet in originele onbeschadigde verpakking retour worden gestuurd is Lampenzo gerechtigd 10% van het factuurbedrag als kosten in rekening te brengen met een minimum van €10.

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan de klantenservice te melden.
 
Kosten
De kosten van een retourzending zijn geheel voor rekening van de afzender worden derhalve niet door Lampenzo vergoed.

 

 

Doorgaan

Meest besteld

 
 
 
 
 
G4 Halogeen 12v 10w Frosted
G4 Halogeen 12v 10w Frosted
Prijs:  € 0,95
Massive Barbarossa los glas
Massive Barbarossa los glas
€ 19,95 € 17,50
Spot 1L Serie 8024
Spot 1L Serie 8024
€ 18,86 € 16,95
Rock Buiten wcd randaarde
Rock Buiten wcd randaarde
€ 74,95 € 49,95
G4 Halogeen 12v 10w helder
G4 Halogeen 12v 10w helder
Prijs:  € 0,79
Terug naar boven