Clayre en Eef lampen & Verlichting

Wanneer u op zoek bent naar stijlvolle en betaalbare lampen voor ín huis zoekt, bent u nergens voordeliger uit dan bij Lampenzo. Hier heeft u namelijk de keuze uit tientallen voordelige, betrouwbare en stijlvolle landelijk, en brocante lampen van bijvoorbeeld Clayre en Eef! De verlichting van dit merk is van uitstekende kwaliteit, waardoor u jaren kunt genieten van de lampen.

Bekijk de nieuwe en uitgebreide collectie van Clayre en Eef en bestel de verlichting via de website van Lampenzo, zodat u tientallen euro’s voordeliger uit bent dan in de winkel!

Clayre en Eef landelijke interieur verlichting

Het Nederlandse merk Clayre en Eef is in 1994 gestart door twee broers, die in de voetsporen van hun ouders, een groothandel in woontextiel begonnen onder de naam 'van Cleef'. De samentrekking van de twee voornamen van hun kinderen werd in 2005 voluit gewijzigd naar de huidige bedrijfs- en merknaam 'Clayre & Eef'. Door de jaren heen kwamen vele bekenden, vrienden en familieleden Clayre & Eef versterken. Inmiddels werken meer dan 100 medewerkers met veel betrokkenheid en enthousiasme binnen dit (h)echte familiebedrijf.

Stijl geïnspireerd door landelijke woonomgeving

De huidige Clayre & Eef collectie is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Vanuit het hoofdkantoor worden de Clayre & Eef designs nog voornamelijk met de hand getekend en geschilderd, in een charmante, brocante sfeer, die zo typisch is voor Clayre & Eef. Deze landelijke, nostalgische Clayre & Eef-stijl kent zijn oorsprong in het Limburgse dorpje Haelen, gelegen in het prachtige, bosrijke Leudal en onderscheidt zich door een diversiteit in herkenbare en romantische designs.

Bij Lampenzo vindt u allerlei soorten lampen van Clayre en Eef. Zo kunt u hier kiezen uit tientallen wandlampen, maar ook uit verschillende stallampen, hanglampen en vloerlampen. Bekijk dus snel de nieuwe, uitgebreide collectie en bestel uw favoriete lamp eenvoudig en snel via de website. Hier betaalt u altijd een stuk minder dan in de fysieke winkels, dus profiteer van dat online prijsvoordeel!

Bij Lampenzo bent u overigens niet alleen euro’s voordeliger uit; u bent bovendien geen verzend of bezorgkosten verschuldigd, terwijl we u daarnaast een uitgebreide garantie tot maar liefst vijf jaar bieden. Daarnaast kunt u de verlichting altijd binnen veertien dagen retourneren wanneer u onverhoopt niet helemaal tevreden bent. Profiteer van al die mogelijkheden en bekijk de nieuwste Clayre en Eef verlichting!

Geen producten gevonden voor deze selectie.