LED reflectorlampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED reflectorlampen

LED reflectorlampen zijn met name handig bij het gebruik in spotverlichting met een schroeffitting.

Bundelbreedte reflectorlamp

Wanneer u een LED reflectorlamp uitzoekt is het met name belangrijk te letten op de bundelbreedte. Reflectorlampen worden geleverd met verschillende bundelbreedten. Een smalle bundel van 30-40 graden is geschikt voor accentverlichting, voor bijvoorbeeld het uitlichen van een object of schilderij. Een bredere bundel van bijvoorbeeld 110 graden is meer geschikt als algemene verlichting voor het verlichten van een ruimte.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED reflectorlampen dimmen

LED reflectorlampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.