LED capsules

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie LED lampen.

LED Capsules

LED capsules worden in de Nederlandse huishoudens veel gebruikt. G4 lampjes vind u in de afzuigkap, inbouwspotjes, kroonluchters en vele andere armaturen. De G9 vind u veel in wandlampen, tafellampen en vloerlampen. De halogeenlampen werden veel gebruikt vanwege hun hoge rendement en het compacte formaat.

G9 LED lamp

G9 LED lampen hebben een groot voordeel ten opzichte van de halogeen variant. De halogeen lamp is extreem kwetsbaar voor beweging tijdens het branden. Het aantikken van een vloerlamp kan er al in resulteren dat de halogeen het begeeft. Bij LED heeft u hier geen last meer van. G9 LED lampen zijn er in verschillende lichtsterkten en lichtkleuren. In zowel dimbaar als niet dimbaar.

G4 LED lamp

De G4 LED lampen van heden zijn nog steeds groter dan de G4 halogeen. Een halogeen capsule heeft een diameter van circa 8 millimeter en een lengte van circa 30 millimeter. Het formaat van de LED variant wordt wel steeds beter en zeker het uiterlijk gaat er goed op vooruit. De lichtkwaliteit is inmiddels prima.

Calex lampen

De lampen welke wij aanbieden zijn met name van het merk Calex. Calex is op Philips na de grootste leverancier van lampen in Nederland met een marktaandeel van meer dan 20 procent. De lampen zijn naast dat ze er goed uitzien van een uitstekende kwaliteit.

LED capsules dimmen

LED capsules worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer. Een goede dimmer welke geschikt is voor meerdere merken en modellen is de LED inbouwdimmer van Eglo. Deze dimmer dimt LED van 2 tot 70 watt.