Theelichten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Theelichten en Kaarslampen

Kaarslampen en theelichten fleuren de woonkamer heerlijk op in de donkere dagen. Ook zijn ze erg gezellig op het terras in de zwoele zomeravonden. Het mooie van de kwaliteit theelichten en kaarslampen van Philips is dat ze ook nog eens veilig zijn voor de kinderen. De theelichten worden geleverd met keramische laders of snoertransformatoren zodat u de kaarslampen weer eenvoudig op kan laden.

U kan kiezen uit de uitgebreide Lampenzo collectie van gezellige sfeervolle of romantische kaarslampen en theelichten. Alle kaarslampen en theelichten zijn voorzien van LED lampjes. Het energieverbruik is dus zeer beperkt. Lampenzo biedt uitsluitend kaarslampen van het gerenommeerde merk Philips. Hierdoor is een lange levensduur en plezier aan uw aankoop gegarandeerd.

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw kaarslampen. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw theelichten komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan kaarslampen en theelichten!