LivingColors

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Philips LivingColors

De LivingColors is een serie armaturen met LED licht in 16 miljoen kleuren. De lampen zijn zowel te bedienen middels een bijgeleverde afstandbediening als met een app volgens het smartlink besturingsprotocol. Hierdoor werken de LivingColors lampen naadloos samen met de Philips Hue lampen en andere lampen volgens de open Zigbee Lightlink standaard. De lampen kunnen aan uit geschakeld worden, op kleur, kleurintensiteit en lichtsterkte.

De collectie van Lampenzo bestaat uitsluitend uit kwaliteitsverlichting van het gerenommeerde merk Philips. Op deze wijze bent u gegarandeerd van jarenlang plezier van uw aankoop.

Er zijn diverse veilige online betaalmogelijkheden waardoor u snel in het bezit kunt zijn van uw Philips LivingColors. Tevens bestaat de mogelijkheid contant te betalen wanneer u uw LivingColors komt ophalen. Bekijk vandaag nog het Lampenzo assortiment en creëer een sfeervolle omgeving rondom uw huis!

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan LivingColors!