Booglampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

U kan hier klikken om terug te keren naar onze complete collectie vloerlampen.

Booglamp? Booglampen voor licht op onbereikbare plaatsen

Booglampen zijn, naast dat zij een sieraad in uw kamer zijn, een ideale manier om licht te krijgen op een plaats waar de lamp anders in de weg zou staan. U kan hierbij bijvoorbeeld denk boven de bank of een bijzettafel. Let u er wel op dat niet iedere booglamp voor iedereen hoog genoeg is om onderdoor te lopen. Glazen kappen zijn mooi maar ook erg kwetsbaar wanneer deze op een plaats staat waar u gemakkelijk tegenaan stoot.

Bij uw keuze voor een armatuur is het van belang of u een dimbaar of een schakelbaar exemplaar. Als kap zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er kappen van glas, metaal en textiel. Hierbij treedt er verschillende licht uitreding plaats. Sommige kappen geven licht rondom andere alleen naar beneden. Dit is van belang bij uw keuze van de kap.

Naast onze moderne booglampen hebben wij ook bijzonder mooie industriële vloerlampen.

Booglamp bestellen

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan booglampen!

U kunt veilig en gemakkelijk online betalen. Wanneer u uw booglamp zelf komt ophalen kunt u tevens contant betalen. Bekijk snel het Lampenzo originele assortiment aan booglampen en richt uw werkplek vandaag nog opnieuw in!

LED booglampen dimmen

LED booglampen worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.