Meerdere spots

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-240 van 377

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 181-240 van 377

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Spots opbouwspots en spotverlichting

Wij bieden u functionele, klassieke, moderne en tijdloze spotjes. Daarnaast zijn de spotjes verkrijgbaar als LED spots in diverse kleuren. Met de spotverlichting kunt u een plek op een natuurlijke manier verlichten of juist sterk verlichten. Tevens kunt u een bepaald object belichten

U bepaalt zelf welke sfeer u in uw huis met de spotverlichting creëert. Een groot gedeelte van de spotverlichting is wendbaar in alle richtingen waardoor u na een poos de richting van de spotjes kunt veranderen.

Bekijk het uitgebreide Lampenzo assortiment aan spotverlichting nu! Zo heeft u zo snel mogelijk uw verschillende ruimtes in uw woning ideaal verlicht. Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd. U betaalt dus geen extra verzendkosten!

LED dimmen

LED spots worden zowel dimbaar als niet dimbaar geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting nvt ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.