Inbouwspots

 • Zaagmaat
  68mm
 • Lichtbron
  LED
 • Lichtkleur
  ca 4000K kantoorlicht
 • Dimbaar
  Niet
 • Fitting
  Module
 • Alles wissen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klik hier om terug te keren naar onze complete collectie badkamerlampen.

Badkamer inbouwspot? Bestel uw inbouwspot voor de badkamer bij Lampenzo

Al onze badkamer inbouwspots zijn geschikt voor de vochtige ruimten als de badkamer. Niet alle inbouwspots zijn geschikt voor gebruik boven een douche of een plek waar de inbouwspot het risico loopt op direct aangespoten water. Wanneer u verlichting boven de douche wenst adviseren wij minimaal IP44 lampen. U vind de IP waarde van uw badkamer inbouwspot onder de specificaties van de badkamerlamp.

Inbouwspots voor functionele verlichting

Een inbouwspot kan zowel als functionele als algemene verlichting gebruikt worden. Een inbouwspot langs aan de rand van het plafond geplaatst zal strijklicht langs de muren geven wat sfeervol aandoet. Wanneer u een inbouwspot centraal in de badkamer plaatst zal hij uitstekend dienst doen als algemene verlichting. Voor algemene verlichting bij een hoger plafond zijn onze badkamer plafondlampen een goed alternatief. Naast dat een plafondlamp de badkamer goed verlicht is het ook een sieraad aan uw badkamer plafond.

Naast algemene verlichting met een badkamer inbouwspots is verlichting naast of boven de spiegel handig. Hoewel verlichting van voren middels badkamer wandlampen beter is in verband met schaduw vorming in het gezicht zijn spiegellampen van boven vaak handiger in verband met de ruimte. Maak uw keuze op basis van uw eigen situatie!

LED inbouwspot badkamer dimmen

LED inbouwspots voor de badkamer worden zowel in dimbare als niet dimbare varianten geleverd. Wanneer u onder specificaties bij fitting module ziet staan is de LED niet vervangbaar door een ander type LED lamp. Wanneer u een fitting ziet is de lichtbron te vervangen door een versie naar keuze zowel dimbaar als niet dimbaar. U kan een dimbare LED lamp dimmen met een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer. Deze herkent u aan de code R,C bij het dim teken op de dimmer.

Levering badkamer inbouwspots

Uw bestelling wordt binnen Nederland vanaf EUR 49 en naar België vanaf EUR 99 gratis thuisbezorgd, de Lampenzo prijzen liggen lager dan in de winkel of bouwmarkt, wij bieden u de nieuwste collectie designlampen en u heeft bij Lampenzo garantie van 1 tot 5 jaar! Bekijk dus vandaag nog de uitgebreide Lampenzo collectie aan badkamer inbouwspots!